EVEN VOORSTELLEN.

Marleen Hasselo

Sinds 1991 ben ik werkzaam bij ING. Hier heb ik verschillende functies gehad binnen de afdeling Externe Betrekkingen en Marketing en sinds 6 jaar ben ik werkzaam als Eventmanager. Het organiseren van evenementen heb ik altijd naar me toe getrokken. Elke keer weer met andere doelen en doelgroepen, van kleine preview avonden tot previews bij nieuwe tentoonstellingen. Maar ook hele grote evenementen zoals SAIL en Flying Dutch. Altijd op zoek naar ‘money can’t buy experience’ om de bezoekers een onvergetelijk moment te bezorgen. Inmiddels heb ik 15 jaar ervaring binnen het evenementenvak.

Na meerdere gesprekken met Diana Wolf over het vak en de droom een eigen bedrijf te starten heb ik de knoop doorgehakt. Inmiddels zijn we twee jaar projectmatig bezig met ItsHappening. We focussen ons op het MKB en grotere Bedrijven. Daarnaast organiseren we eigen thema-avonden voor specifieke doelgroepen. We kijken daarbij vooral naar de vraag uit de markt en spelen hierop in.
Zelf de koers bepalen en gezamenlijke ervaringen gebruiken om bijzonder mooie momenten te creëren en daar energie van krijgen, dat is het mooiste wat er is.

Diana Wolf

Tijdens mijn HBO opleiding Nederlands- Communicatie ben ik begonnen bij Arcade Media Groep in Amsterdam. Daarna heb ik gewerkt bij verschillende reclame/designbureaus, o.a. Lowe Lintas, PPGH/JWT en Dubois. Tussendoor een uitstapje gemaakt naar een eventbureau. Een leerzame en interessante ervaring.
Vervolgens heb ik een aantal jaar in Belgie gewoond en daar met veel liefde gewerkt bij Amnesty International.
Bij terugkomst in Nederland was een ding duidelijk, ik wilde zelfstandig en projectmatig werken maar wel samen met inspirerende en ambitieuze mensen. Ik begon als zzp-er. Verschillende projecten kwamen voorbij op diverse vlakken. Een rode draad is er altijd. Creatieve concepten bedenken, samenwerken en creeeren.

In Marleen heb ik sinds 2017 een business partner gevonden. We zijn begonnen met een event voor ambitieuze vrouwen in Almere, Make My Day. Vanuit dit event zijn we groter gaan denken. ItsHappening is een eventbureau waar we onze ambities en ervaring in kwijt kunnen. Ideeën worden geboren, mensen komen samen en er wordt gewerkt vanuit het hart. Met heel veel plezier.

Neem vrijblijvend contact met ons op


Het organiseren van jouw event is voor ons een feest!


CONTACT