Netwerkevenement in Almere|Make My day|10 april 2019|

Make My Day Power-up Event 10 april 2019
Make My Day netwerkevenement in Almere ‘power-up’

Woensdag 10 april staat er weer een Make My Day netwerkevenement in Almere gepland. Ditmaal bij cafe restaurant Le Baron. Een netwerk evenement voor vrouwen die het leuk vinden om gelijkgezinde vrouwen uit eigen stad te ontmoeten. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Power-up!

Het thema ‘power-up’ komt voort uit het gevoel dat vrouwen meer kunnen leren van elkaar. Door elkaar bewust te ondersteunen en te adviseren. Oftewel doormiddel van kennis en ervaringen te delen. De meeste bezoeksters van het netwerk evenement hebben de 35 gepasseerd. Een andere fase in het leven van velen. Een fase waar veel veranderd. Daardoor ontstaan er veel vragen en is er behoefte aan informatie. Daarbij zijn we reuze benieuwd naar ‘hoe anderen dit toch allemaal doen’. Door de drukte van alledag is het soms moeilijk om kennis met elkaar te delen. Zonde vinden wij. Dus laten we er tijd voor maken. Laten we elkaars ervaring gebruiken om onszelf en anderen sterker te maken. Het leven wordt zo toch een stukje mooier.Womanempowerment!

Waarom een inspiratiesessie over communicatie?

Herken je dit? Soms ben je helemaal van slag doordat iemand iets tegen je zegt. Denk aan bijvoorbeeld een opmerking van collega’s, relaties of je vriendinnen. Ken je het gevoel dat je alle ballen in de lucht probeert te houden maar dat door kleine situaties je helemaal van slag bent. Terwijl het net allemaal lekker liep! Vaak begint het bij communicatie. Ook al doen we het al ons hele leven! Hier valt nog vaak iets te verbeteren. Daarom is het goed om soms even stil te staan bij gewoontes. Het kan vaak ook anders.

Judith Appelman Make My Day inspiratiesessie 10 april 2019
Judith Appelman

Inspiratiesessie door Judith Appelman.´╗┐

Een van onze vaste Make My Day bezoeksters, Judith Appelman is een professional op het gebied van communiceren. Vandaar dat we Judith hebben gevraagd om een inspiratiesessie te komen geven tijdens het aankomend Make My Day ‘Power-up’ netwerk evenement. En dat doet ze van harte! De energie die Judith heeft is aanstekelijk. 10 april zal ze samen met twee trainingsacteurs een heerlijk herkenbare inspiratiesessie geven. Wees erbij! Judith werkt al jaren als coach en trainer voor teams en individuen Kijk voor haar trainingsaanbod op Appelman-trainingen.nl

Een cadeautje van Schoonheidsstudio Almere.

We beginnen de avond met een heerlijk welkomstdrankje. Dit wordt ons aangeboden door Sharita Fakiera van schoonheidsstudioalmere. Sharita is een schoonheidsspecialiste die wonderen weet te behalen. Spreek haar gerust eens aan voor een vrijblijvend advies.

Als je dit netwerkevenement in Almere niet wilt missen, net zoals vele andere Almeerse vrouwen, bestel dan snel je ticket op www.itshappening.nl

Tot woensdag 10 April! Je bent van harte welkom vanaf 19.30. Het evenement vindt plaats op de eerste etage bij Le Baron. Grote Markt Almere.

Lieve groet,

Marleen en Diana

www.itshappening.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *