Make My Day!
Evenementen voor vrouwen zoals jij en ik.

Want samen zijn we sterker.


Make My Day evenement Almere

Make My Day is een netwerk evenement in Almere waar vrouwen elkaar ontmoeten tijdens de meest drukke jaren van het leven. Een avond om samen op te laden, te lachen, te herkennen, te ontmoeten, een lekker drankje te drinken en te ontwikkelen. Een inspirerende avond. Alleen voor jou!

In de drukste periode van ons leven, wanneer we alle ballen in de lucht proberen te houden en we de aandacht verdelen tussen kinderen, partner, huishouden, werk, ouders en sport, is er vaak minder tijd voor onszelf. We willen wel, maar voordat we die afspraak met vriendinnen eindelijk gemaakt hebben, samen een leuke inspirerende workshop gaan doen of een avond gezellig gaan borrelen

Wij vrouwen hebben het nodig om ons hart te luchten. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat vriendschappelijke relaties een therapeutische waarde hebben. Ze vergroten ons zelfvertrouwen en verminderen stressgevoelens. Vriendschappelijke relaties motiveren en inspireren.


Make My Day is er voor alle vrouwen die alles uit het leven willen halen. Die willen opladen met gelijkgezinden. Die willen ontwikkelen en hun blik willen verruimen. Die nieuwe vrouwen uit hun eigen stad willen ontmoeten zodat het leven in hun eigen woonomgeving nog leuker wordt.

Wat kan je verwachten?

Een thematische avond met een altijd wisselend en toepasselijk programma vol verrassingen en inspiratie. Een unieke en wisselende locatie in Almere. Een ontspannen kans op het uitbreiden van je netwerk. En dat alles onder het genot van een lekker hapje en drankje. Check de kalender voor meer informatie en schrijf je nu in voor het eerstvolgende Make My Day event.

Wij hopen je snel te ontmoeten.

Image

MakeMyDay legenda.


icoon vrouwenrollen/kok
icoon vrouwenrollen/partner
icoon vrouwenrollen/carrierevrouw
icoon vrouwenrollen/minnares
icoon vrouwenrollen/moeder
icoon vrouwenrollen/dochter

Wij hopen je snel te ontmoeten.


Behind every successful woman is a tribe of other
successfull women who have her back!