Een bedrijfsevenement organiseren?
Zo doen we dat.


Wil jij een bedrijfsevenement organiseren maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Bestaat het bedrijf 5 jaar en vier je een jubileum, wil je een klantendag organiseren, gaan jullie een product lanceren of een nieuwe locatie openen. Of is het tijd om iets te vieren samen met al je collega’s of klanten. Er zijn ontzettend veel redenen voor het organiseren van een evenement. Hier komt veel bij kijken. Vaak wordt dit over het hoofd gezien. Een event is meer dan een spreker, dj of locatie boeken.

Een evenement is het ultieme middel om contacten te leggen, mensen te inspireren en jezelf te laten zien. Daarnaast heeft elk evenement zijn eigen specifieke doel. Samen gaan we onderzoeken wat jullie precies willen bereiken en wat de toegevoegde waarde is van het event.


Zodra de doelen in kaart zijn gebracht gaan we, samen met de betrokken medewerkers aan de slag. De voorpret gaat beginnen! De voorbereiding is misschien wel net zo belangrijk als het evenement zelf. Wij zijn ons bewust van onze rol in dit traject en hebben een coördinerende, verbindende en enthousiasmerende rol.

Allereerst wordt er een creatief plan gemaakt waar wensen en ideeën worden samengebracht. Er wordt nagedacht over plaats, tijd, uitnodigingen en creatieve invulling. Het evenement krijgt zijn vorm.

ItsHappening is een full service evenementenbureau. Dit betekent dat we betrokken zijn bij het event van concept tot uitvoering en alles ertussen in. Denk bijvoorbeeld aan budgetbewaking, registratiemanagement en eventstyling, Wij stappen in waar nodig. ItsHappening wil mensen verrassen en verbinden met een duidelijk uitgangspunt zodat we alles uit jouw event kunnen halen.


Neem vrijblijvend contact met ons op.


Het organiseren van jouw event is voor ons een feest!


CONTACT