Een bedrijfsevenement organiseren?
Zo doen we dat.


Een goed georganiseerd bedrijfsevenement is het ultieme middel om relaties te versterken. Daarnaast is het een van de doeltreffendste manieren om jouw merk fysiek te laten beleven. Want waar anders ontmoet jij je eigen  doelgroep in deze online wereld?

Evenementen zijn inzetbaar op verschillende gebieden. Dit geldt voor in- en externe relaties.

Bij interne events kan je denken aan het verbeteren van de band met je medewerkers. Denk aan productlanceringen, strategiesessies of teambuilding events.

Bij externe events kan een event ingezet worden als onderdeel van een marketingstrategie. Het doel kan zijn het beter zichtbaar maken van jouw merk. Tijdens een event heb je veel invloed op de associatie die relaties hebben met jouw merk. Waar anders gebruik je nog al je zintuigen.

Een bedrijfsevent kan ook als doel hebben om de relatie met je klanten op te bouwen of te verdiepen. Evenmarketing is een zeer effectief middel voor jouw relatiemarketingstrategie.

Itshappening gaat samen met jou op zoek naar de toegevoegde waarde van een event. Wij adviseren je bij het bepalen van de  juiste doelstelling. Daarnaast inspireren  we je door middel van voorbeelden en ervaring.

Wij zorgen ervoor dat jij jezelf laat zien hoe jij het bedacht hebt en dagen je uit de waarde te ontdekken van een goed georganiseerd event.Neem vrijblijvend contact met ons op.


Het organiseren van jouw event is voor ons een feest!


CONTACT