ItsHappening in Almere

Almere, een stad met veel mogelijkheden.


ItsHappening Eventplanners heeft zichzelf als doel gesteld om bij te dragen aan de ontwikkeling van Almere. Almere is een stad waar veel mogelijk is.

Wij zijn trots op onze stad net zoals veel mede inwoners. Daarom vinden we het een uitdaging om bij te dragen aan de stad en het leven in Almere nog mooier en interessanter te maken. Dit doen we op verschillende manieren. Zo zijn we o.a. aangesloten bij diverse initiatieven.

Twee jaar terug is ItsHappening gestart met het organiseren van evenementen voor gelijkgezinde vrouwen. MakeMyDay is een terugkerend event waar Almeerse vrouwen een plek vinden om stadsgenoten te ontmoeten. Waardoor Almere toegankelijker wordt en er waar een plek is voor herkenning en gezamenlijke activiteiten.

Kijk op Makemyday voor meer informatie over de volgende bijeenkomst.ItsHappening is in 2018 aangesloten bij de Vereniging Bedrijfskring Almere. Sinds januari 2019 organiseren wij ‘ Het Zakenuurtje voor het VBA. ‘ Dit is een maandelijks terugkerend netwerkmoment waar locale ondernemers hun inspiratie en kennis kunnen delen. Join us!

Wij zijn betrokken bij de Almeerse Hockeyclub. Onze kinderen spelen al jaren mee in diverse teams. Een keer in de twee jaar nemen we plaats in het evenemententeam van Het Grote Clubweekend. Een uniek en populair Almeers evenement voor leden van van de club. Een echt voorbeeld van een geslaagd evenement voor de jeugd.

Wij dragen een warm hart toe aan het Vrije School onderwijs in Almere. Een school waar we trots op zijn. Want het kan dus echt anders. Sinds een aantal jaar zijn we betrokken bij het VVO Almere. Dit is een ouder-initiatiefgroep die streeft naar het realiseren van Voortgezet Vrijeschool Onderwijs in Almere.

Neem vrijblijvend contact met ons op


Het organiseren van jouw event
is voor ons een feest!


CONTACT